Nybegynneropplæring

 

Nybegynneropplæring i svømming

Kontakt Tone Tveten på e-post medlem-modumsk@outlook.com eller tlf: 91166595.
Kurset koster kr 1475 – i tillegg kommer kr 200 pr år for medlemskap i Modum svømmeklubb. Se forøvrig PDF med prisinformasjon lenger nede.

Ønsker du å lære å svømme?

MSK tilbyr fire nivåer for unge som ønsker å lære seg å svømme. Det første nivået, nybegynner 1, har som mål å gjøre barn trygge i vann. Fokuset er tilvenning i vann hvor vi lærer å flyte på mage, rygg, hode under vann osv.
Aldersgrensen er 5 år, og høydekravet er 110 cm for å delta på MSK sine kurs. For yngre barn har Furumo Svømmehall tilbud om småbarnssvømming.
I nybegynner 2 går vi videre med ytterligere vanntilvenning som hoppe fra kanten, stupe fra kanten og øve på svømmeteknikker.

Norges Svømmeskole

Vi kjører kurs etter Norges Svømmeforbunds metodikk og pedagogikk.

Ta kontakt med oss for nærmere avtale

Husk å fylle ut vårt registreringsskjema (for deg som er under 18 år: foresatte må fylle ut) som du finner i pdf- og word-format.

Lurer du på hva det koster å være medlem i Modum svømmeklubb? Det kommer an på aktivitetsnivået ditt – ta en kikk på prisene som gjelder for tiden (medlemskontingent, avgifter osv.)

SVØMMEOPPLÆRING REDDER LIV

Våre sponsorer


Livetiming Modumsvøm

Selge/Bytte tøy fra MSK?

Har du treningstøy som har blitt for smått, kan du jo legge det ut til salg/bytte på vår Facebookside for kjøp og salg av svømmeutstyr.