Sommerinformasjon fra MSK

msk_logo_gronn

Hei alle MSK-svømmere og foresatte!

Håper det står bra til med alle!

Vi har vært nedstengt siden 12. mars, men nye retningslinjer gir oss nå muligheten til å starte opp igjen. Det er svært beklagelig at våre utøvere er blitt stående uten treningstilbud så lenge!

Helsedirektoratet har nå åpnet for trening også i basseng (med smitteverntiltak) og det er kommet nye retningslinjer fra svømmeforbundet. Men, som dere kanskje vet – Furumo Svømmehall er stengt for oppussing til 1. august! Det begrenser sterkt vår mulighet til drift nå. Vi satser derfor på «normal» oppstart igjen for høstsesongen ved skolestart etter sommerferien.
Det vil komme mer info om begrenset mulighet for noe svømmetrening med Øvre Eiker Svømmeklubb. Dette tilbudet vil ikke være åpent for alle.
På grunn av de nåværende retningslinjene for arrangementer har vi besluttet å utsette sommeravslutningen til etter sommerferien. Vi satser da i stedet på å arrangere et kick-off der forhåpentlig alle utøvere, foresatte og trenere igjen kan samles! Hold av mandag 17. august! Info kommer.

Med ønske om en god sommer!

Hilsen styret i MSK

Våre sponsorer

Livetiming Modumsvøm
Selge/Bytte tøy fra MSK?
Har du treningstøy som har blitt for smått, kan du jo legge det ut til salg/bytte på vår Facebookside for kjøp og salg av svømmeutstyr.