Svømmeklubben informerer: Høst 2020

msk_logo_gronn

Styret ønsker alle gamle og nye hjertelig velkommen tilbake til svømmetrening og arrangementer!
Vi har hatt en vanskelig periode i Svømmeklubben. På grunn av koronaviruset har all trening vært stengt ned. Samtidig som treningsaktiviteten har kommet gradvis i gang, har vi ikke hatt tilgang til egen svømmehall. Nå er all barneidrett åpnet og svømmehallen er atter i gang!

Kick-off:
Vi ønsker alle svømmere og foresatte velkommen til oppstart den 17. august på Furumo! Alle partier gjennomfører trening etter sin vanlige tidsplan – også de som svømmer i det lille bassenget; nybegynnerpartiene samt G og F – er velkommen til vannlek til sine normale tider!  Alle svømmere får pølse og hamburger etter svømmeøkta. Mulig å kjøpe grillmat for foresatte.

Trening:
Vi starter treningen for alle bokstavpartier mandag 17. august. Svømmekursene starter sine ordinære kurs den 24.august. Se oversikt her.

Smittevern:
Det gjennomføres et smittevernkurs med alle svømmere på første trening. Styret og trenere vil være oppdatert på gjeldende rutiner og praksis for smittevern. Vi ber alle sette seg inn i klubbens smittevernrutiner, og etterleve disse! Det må dessverre forventes endringer i regelverk og rutiner. Er det noen som har god kunnskap om smittevern? Styret vil veldig gjerne tilknytte seg en
«Smittevernkonsulent» for å bistå klubben med gode og riktige rutiner. Ta kontakt med styreleder Tomm Kristiansen, mob:91564270.

Modumrekrutten:
Styret ønsker å gjennomføre vårt tradisjonelle svømmestevne for rekrutter under gjeldende smittevernsregler. Styret sikter seg inn på 5. september, invitasjon og forespørsel om bidrag til rigging, catering, tidtaking kommer så snart vi er sikre på at det er mulig å arrangere.

Hilsen styret i Modum svømmeklubb

Våre sponsorer

Livetiming Modumsvøm
Selge/Bytte tøy fra MSK?
Har du treningstøy som har blitt for smått, kan du jo legge det ut til salg/bytte på vår Facebookside for kjøp og salg av svømmeutstyr.